Organisch silicium en rimpels

Organisch silicium is ook onmisbaar voor het in stand houden van de ongeschonden toestand van het bindweefsel en de elasticiteit van de huid. Het bindweefsel bevat ongeveer 30 % à 40 % elastine, en 2 % à 3 % zogeheten mucopolysacchariden (verbindingen van eiwit, uronzuur en een koolhydraat, die bestanddelen vormen van bindweefsel, kraakbeen, bloedvatwanden en het hoornvlies van de ogen).

Een tekort aan organisch silicium, dat vaak wordt geconstateerd vanaf het veertigste jaar, bevordert uitdroging van de huid en het verschijnen van rimpels. Ook voor problemen die verband houden met de elasticiteit van de huid vormt organisch silicium dus eveneens een ideale oplossing, die het mogelijk maakt de veroudering van de huid te vertragen.

De voorbeelden van toepassing van organisch silicium kunnen tot in het oneindige worden uitgebreid, dat hebt u wel begrepen. Alle toepassingen van dit buitengewone product betekenen een verbetering van (de kwaliteit van) het leven en een aanzienlijke vergroting van het gevoel van welbevinden.

Het is heel plezierig om tot op gevorderde leeftijd met de kleinkinderen te kunnen spelen, zonder bang te zijn voor pijn. Een huid met een jeugdige uitstraling is in de ogen van iedereen te verkiezen boven een droge huid waar talrijke rimpels doorheen lopen.

Het is beter om benen te hebben zonder spataderen dan het tegenovergestelde, bloedvaten te hebben die de bloedsomloop perfect verzorgen, dan te lijden aan aderverkalking, enz.