Gebruiksindicaties

Antalium is een natuurlijke gel en niet een geneesmiddel. Deze gel helpt uw lichaam om in meer optimale staat te functioneren. U brengt best 2 à 3 maal per dag een klein dotje gel aan op de gevoelige zones, en dit gedurende 3 weken. Daarna last u een pauzeweek in.

Contra-indicaties

U mag dit product zolang gebruiken als u wil, gezien er tot op heden geen nevenverschijnselen gekend zijn voor de aangewende plantenextracten. Het product is ook gecatalogeerd als niet-irriterend voor de huid.

Hoe snel werkt het product ?

U zal al snel een eerste verlichting voelen. Daarna is het echter belangrijk om het product op langere termijn te blijven verder gebruiken. Minstens een 3-tal weken, gevolgd door een pauzeweek. Daarna kan u weer 3 weken het product gebruiken en zo verder in periodes van 3 weken, zolang u dat zelf gewenst acht.. Dit om het beste effect te bekomen.

Waar kan ik Antalium aankopen ?

U kan ook rechtstreeks online bestellen via deze website hier. Of telefonisch op nr 070/222.067.

Is er een doktersvoorschrift vereist ?

Antalium is het vrij in de handel en u heeft er geen doktersvoorschrift voor nodig.

Moet ik mij ongerust maken over mijn huidige toestand ?

Indien u twijfelt of u aan een ziekte zou kunnen lijden, is het altijd raadzaam uw arts te consulteren.

Kan dit product schadelijk zijn voor mijn gezondheid ?

Dit product werd vervaardigd met gestandaardiseerde plantenextracten volgens de Europese richtlijnen daaromtrent en kan niet als schadelijk voor de gezondheid beschouwd worden

Hoe doeltreffend is dit product ?

Indien er geen sprake is van ziekte of van functionele stoornissen ondersteunt en stimuleert dit product het optimale functioneren van uw lichaam en biedt het u verlichting en een verhoogd welzijn.